Vlastivěda a místopis okresů šumperského, staroměstského a vízmberského z roku 1932 - Březina, Jan, 1877-1962 (Pavel Ševčík - Veduta, 2021)
Od prvního vydání v roce 1932 je tato kniha neocenitelným základem vlastivědy a místopisu šumperského regionu. Druhé vydání je upravené a doplněné o věcné opravy v textu, o úplný jmenný rejstřík a obohacené o obrazový materiál.