Anežka Šulová : obrazy ze života na vesnicích severozápadní Moravy ve druhé polovině 19. století - Melzer, Miloš, 1941- (Veduta, 2014)
Kniha obsahuje zápisky folkloristky Anežky Šulové věnované každodennímu životu a lidovým zvykům v oblasti severozápadní Moravy během 2. poloviny 19. století.