Dokonalé městečko - Karolová, Kateřina, 1981 (XYZ, 2024)
Hororový příběh české autorky. Bydlet ve vysněné lokalitě nemusí být taková výhra, jak by se zdálo... Když se Emě naskytne možnost bydlet v městečku vytvořeném pro hrstku vyvolených, zdá se, že se jí splnil životní sen. Každý však musí nejdřív projít přísným výběrovým řízením, podepsat smlouvu a dodržet pár zvláštních pravidel. A pak už je k dispozici vše, co si jen člověk může přát. Kdo by odolal? Po příjezdu na místo se však objeví řada znepokojivých událostí. Pod maskou dokonalosti a zářivých úsměvů se skrývá podivné tajemství. A odhalit celou pravdu se nevyplácí. Nakladatelská anotace.