Generace. - Znamínková, Marie, 2000- (Pointa, 2024)
Druhý díl sci-fi trilogie, v níž se jednou z největších obav lidstva stanou lovci. Co se ale stane, když natrefí na dívku, jejíž ztracená paměť může změnit nejen budoucnost, ale i minulost světa? Po neúspěšném pokusu o útěk ze sídla se Jessica dostane do spáru vědců. Přestože Silvestr s experimentováním na Jessice nesouhlasí, nemá jinou možnost, protože si stále nemůže vzpomenout, co se před pěti lety stalo. Zvědavost a touha znát pravdu ho motivují k tomu, aby se při hledání odpovědí nevzdával, díky čemuž se nejednou sám vystaví velkému nebezpečí. Možná mu v hledání odpovědí dokáže pomoci skupina členů sídla, která se po dlouhé době vrací zpět domů. Jenže co když to, co hledá, je větší, než si sám dokáže představit? Co když lži a intriky začaly o dost dříve a jejich návrat jenom zamíchá kartami pravdy? Nakladatelská anotace.