Dokud se budeš smát - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MOBA, 2012)
Kamarádky Kamila a Ilona se po letech setkají v rodné polabské vesnici při likvidaci následků povodně. V retrospektivě, sahající až do 80. a 90. let poznáváme nelehký úděl běžných žen a matek - problémy v partnerských vztazích, domácí násilí, nebezpečí drog u dětí. Ale přátelství z dětství oběma hrdinkám pomůže překonat všechny překážky...