Neviditelné ženy : jak data a výzkumy utvářejí svět pro muže - Criado-Perez, Caroline, 1984- (Host, 2024)
Autorka, i na základě případových studií, zkoumá příčiny genderové nerovnosti v domácnostech, na pracovištích, při lékařských diagnostikách, v politice i dalších oblastech.