Future on! : jak zkrotit šelmy digitální džungle - Kartous, Bohumil, 1977- (65. pole, 2023)
Publikace zaměřená na téma změny evolučních podmínek života člověka v současném i budoucím digitálním světě. Autor se věnuje návrhům, jakým způsobem uchopit vlastní budoucnost. V závěru je kniha završena několika rozhovory s vybranými osobnostmi.