Šíleně prolhaná princezna - Grym, Pavel (Supraphon a.s., 2016)
PAVEL GRYM (*9.6.1930 - 24.11.2004) byl publicista, dramatik a spisovatel; psal povídky a pohádky pro děti Šíleně prolhaná princezna, pohádka s písničkami vypráví o rozmazlené, svéhlavé princezně Kateřině, která lže, vždycky chce něco jiného, než se chce od ní, každého sekýruje, když něco špatného provede, svede to na někoho jiného, všechny kolem sebe trápí, myslí si, že může všechno a všichni ji prostě MUSÍ mít rádi, když je princezna... prostě nafrněná, ulhaná, ufňukaná, naprosto nenapravitelná protivná holka. Když už to s ní není k vydržení, rozhodne se Janek (který možná je, možná není "jen" sluha) pustit se do její nápravy - pozve si kamarády a spolu s nimi a komornou Cecilkou a vílou Vševědkou se snaží princeznu napravit - a nebyla by to pohádka, aby neměla dobrý konec - princezna nakonec pozná, jak byla protivná a jak všem ubližovala a to vše se podařilo Jankovi bez kouzel a čarování...