Šíp a Uhlíř v Hitšarádě - Šíp, Karel (Supraphon a.s., 2016)
Karel Šíp a Jaroslav Uhlíř vybrali nejlepší ze svých výstupů v televizním kabaretu Hitšaráda a v roce 1985 je nahráli na gramofonovou desku. Nové vydání této nahrávky potvrzuje kvalitu i duchaplnost vtipu obou komiků, jejichž chytrý a nadčasový humor získal za uplynulá léta jakoby další a nečekané významy. Skeče s názvy "Rozhovor se sexuologem", "Advokát JUDr. Uhelnatý", "Malíř Jaroslav Mazal", "Sportovní lékař MUDr. Zinkoklih" nebo "Nejlepší karnevalová maska Karla Komického" mají ustálený tvar rozhovoru reportéra s odborníkem, který má na řešení problémů své profese nečekaně nový a odvážný pohled. Vtip otázky přebije ještě vtipnější odpověď. Dialogy jsou proloženy písněmi, jež na texty Zdeňka Svěráka zhudebnil Jaroslav Uhlíř (Meliorační, V myslivně chudé, Děvčátko vopuštěný a Prolhané Karel).