Poslední království - Berry, Steve, 1955- (Kniha Zlin, 2024)
Román z řady politických thrillerů s přesahy do historie, s protagonistou Cottonem Malonem. Tentokrát kořeny jeho případu vedou k výstřednímu bavorskému králi. Král Ludvík II. Bavorský byl v roce 1886 zbaven funkce a následně za záhadných okolností zemřel. Výstřední panovník se v posledních letech svého života snažil najít nové království, v němž by mohl vládnout podle svého. Cotton Malone a Luke Daniels teď v Bavorsku hledají listinu dokazující, komu toto území dnes vlastně patří. Jelikož po dokumentu kromě USA prahnou následníci bavorského trůnu, Německo i Čína, mají američtí agenti v patách velmi nebezpečné protivníky. A ti udělají cokoli, aby dokument nalezli jako první a poslední království bylo jejich. Nakladatelská anotace.