Tanečník - Deaver, Jeffery, 1950- (Kniha Zlin, 2024)
Další profesionálně napsaný detektivní thriller amerického autora s originální postavou tělesně postiženého policejního vyšetřovatele. Prvotřídní nájemný zabiják přezdívaný Tanečník má během pětačtyřiceti hodin zlikvidovat nepohodlné svědky v případu vlivného obchodníka se zbraněmi. Tanečníkovým protivníkem je geniální kriminalista Lincoln Rhyme, po úrazu trvale upoutaný na lůžko. Začíná typická deaverovská hra kdo s koho, nabitá nečekanými zvraty. Nervy drásající příběh dává čtenáři nahlédnout do světa nejmodernějších kriminalistických postupů, ale také do duševního světa chladnokrevného profesionálního zabijáka. Nakladatelská anotace.