Noci a dny na Karlštejně : z deníku kastelána - Kubů, Jaromír, 1953- (Mladá fronta, 2024)
Vzpomínky kastelána na pracovní život na Karlštejně. Ve svém autentickém vyprávění nyní oživuje barvité vzpomínky ze tří dekád, které vás zavedou přímo mezi proslulé karlštejnské zdi. Podělí se s vámi nejen o zajímavosti z každodenního provozu, ale i o zákulisní informace či setkání s významnými osobnostmi. A čekají vás také zábavné historky s turisty nebo unikátní fotografie. Nakladatelská anotace. Kráceno.