Mluvte s nimi o tabletech, mobilech a sociálních sítích - Banderas, Alicia (Mladá fronta, 2024)
Průvodce pro děti i dospělé upozorňuje na skrytá nebezpečí při komunikaci na internetu a klade si za cíl předcházet závislosti na obrazovkách. Moderní technologie se postupně staly součástí našeho života, doprovází nás a poskytují nám mnoho užitečných a stimulujících zdrojů. Zároveň nejsou bez rizika. Nakladatelská anotace. Kráceno.