Autismus bez masky : odhalte tváře neurodiverzity a žijte autenticky - Price, Devon (Žádná velká věda, 2024)
V knize jsou vysvětleny skryté projevy autismu. Autor předkládá doporučení, jež mohou pomoci přestat potlačovat vlastní potřeby a stát se spokojenějším i přes jinakost způsobenou často potlačovanou či nediagnostikovanou poruchou autistického spektra. Odmaskování autismu snižuje pocit vyčerpání, riziko profesního vyhoření, deprese a úzkosti. Součástí problému je fakt, že společnost klade větší důraz na „poslušnost“ autistů než jejich psychické zdraví. Ke spokojenému životu bez masky patří pěstování specifických zájmů a autentičnost před sebou i ostatními. Nakladatelská anotace. Kráceno.