Ivan Mládek uvádí Luďka Sobotu - Mládek, Ivan (Supraphon a.s., 2012)
Z původní LP desky (1979): SOBOTA: "Ivan je pro mne muzikant par excellence, nebo abych se jasněji vyjádřil, muzikant extra ordinaire. Má absolutní sluch, zná noty a umí kamaráda podržet, když je mu nejhůř. Jako tuhle, když jsme šli jednou pozděv noci z knihovny." MLÁDEK: "Ano, Luděk Sobota to tenkrát trochu přehnal, přečetl toho večera sedm knih a nebylo mu nejlépe, a přitom jsem mu říkal: nečti už tu malou zelenou! Ale to jsem trochu odbočili. Tedy, proč naše spolupráce? Luděk Sobota nemá špatný hlas, sluch a čuch na hity. A potom Luděk se mi ze všech našich současných komiků líbí nejvíce."