Děti v ohrožení : krize, odolnost a psychické zdraví - Hrdlička, Michal, 1965- (Destigma, 2024)
Krize, se kterými se potýká moderní společnost, silně vnímají i naše děti. Jaké faktory hrají roli ve zhoršení jejich psychického stavu? Lékaři z Dětské psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice v Motole se zamýšlejí nad možnými příčinami i řešením.