Podnikání s cestováním - Kandráčová, Michaela (Cestování bez cestovky, 2024)
[Pracujte on-line, buďte off-line]  [Vše o on-line podnikání odkudkoliv]   Budoucnost podnikání je v automatizovaném podnikání s využitím umělé inteligence. To vše najdete v této knize.   Začneme selským rozumem.  Před začátkem podnikání si vytvořte pečlivý plán (plán získáváte zdarma ke stažení pro vlastní potřebu, stáhněte si jej a vyplňte) a zkoumejte aktuální trendy v odvětví cestování. Správné nástroje vám mohou usnadnit efektivní správu podnikání a komunikaci se zákazníky. Kniha vám řekne jak na to.   Kapitoly.  Jaké jsou možnosti pro podnikání s cestováním?  Výzkum trhu pro podnikání.  Jasný plán podnikání.  Napište svoji první knihu nebo e-book.  Místo podnikání.  Jak o sobě dát vědět?  Spolupráce a marketing.  Nezapomeňte na trendy a inovace.    + Nástroje pro podnikání s cestováním  + Pracovní listy  108 STRAN   Podnikání s cestováním může být velmi vzrušující a zároveň výzvou. Existuje mnoho způsobů, jak vydělat peníze během cestování. Především je důležité vědět jak na to.   Podnikání s cestováním je fascinující oblastí s mnoha možnostmi. Můžete zvažovat vytvoření cestovní agentury, pronájem nemovitostí pro dovolenou, vytvoření cestovatelského blogu nebo dokonce vývoj aplikací pro cestovatele. Je to oblast plná příležitostí, ale také vyžaduje pečlivé plánování a porozumění trhu.     Můžete to také vzít z té druhé strany. Rádi cestujete? A přemýšlíte, jak vaší vášeň spojit s podnikáním? Tato kniha je určená pro vás, protože cestování může být také součástí podnikání, například v rámci obchodních cest nebo vyhledávání nových obchodních příležitostí v zahraničí.     Využijte čas, jak pro podnikání, tak pro cestování, tento čas je nejlépe tráveným časem pro cestovatele, kteří tak umí dobře plánovat dopředu.   Stabilní příjem na cestování s podnikáním si právě podnikáním můžete vydělat, který vám umožní financovat vaše cestování a současně si užívat život na cestách. Můžete například: Podnikejte jako cestovní poradce, organizujte zájezdy, práce v cestovním průmyslu. Pokud máte talent můžete například své práce prodat stockovým fotobankám (jako fotograf) nebo můžete třeba vytvořit cestovní blog, on-line výuka nebo psaní e-booků, knih apod. Možností je spousty a já vám některé z nich prozradím + vlastní osobní tipy, které používám osobně.