Královský život - Summers, M. J. (Red, 2024)
Romantický příběh plný sarkastického humoru i sexuálního napětí z prostředí jedné fiktivní královské rodiny. Královské rodině v Avónii hrozí, že ztratí svou moc. Princ Arthur proto přijme drastické opatření a pozve do paláce svého úhlavního nepřítele - blogerku Tessu, která je všechno, jen ne fanynka monarchie. Právě ona by mu mohla ukázat správnou cestu - a sama se přitom leccos naučit. Ale dokážou ti dva odložit své spory a vidět věci v širších souvislostech? Nakladatelská anotace.