Lyrická sezóna, Okurková sezóna - Žáček, Jiří (Supraphon a.s., 2017)
Původní LP album 11 0920-1 811 věnované dvěma významným sbírkám poezie Jiřího Žáčka vydal Supraphon v roce 1989 - nyní vychází poprvé digitálně. Verše pro dospělé, některé humorné, jiné jako zamyšlení nad životem, aforismy a parodie - získaly si své čtenáře a v interpetaci skvělých herců Petra Pelzera, Borise Rösnera a Viktora Preisse i své posluchače. Hudbu napsal a na kytaru improvizuje Štěpán Rak. Lyrická sezóna 1. Šanson 2. Popěvek o ranní vzájemnosti 3. Ofélie 4. Dívka ve studovně 5. Listy důvěrné 6. Noční představení 7. Sonet z tvé nepřítomnosti 8. Vánoce na krku 9. Napsat báseň 10. Lyrická sezóna 11. Zapomínání 12. Klukovská vzpomínka 13. Funébrwaltz 14. Silvestrovská 15. Časové znamení 16. Milenci z velkoměsta 17. Dívka v bistru 18. Odrhovačka 19. La belle dame sans merci 20. V kavárně 21. Jasná noci! Temná noci! 22. Ještě 23. Blues o spolykaných slovech 24. Můj přítel Yeti 25. Časová tíseň 26. Vteřina ticha 27. Z autobiografie 28. Stromy 29. Čím kdo platí 30. Před usnutím Okurková sezóna 1. Někdo 2. Nespravedlnost 3. Serenáda pro Otylku 4. Automobilová horečka 5. Úřad je můj celý svět 6. Názorný sonet o užitečnosti ovádů pro lyriku 7. Potíže s rýmem 8. Modlitbička 9. Blues o výkladní skříni 10. Erotikon 11. Česká paní 1986 12. Rozvodové rozpočítadlo 13. Robot nulté série 14. Odrhovačka o ženských srdcích 15. Exkurze v pracovně básníka 16. Bílá stránka 17. První přikázání satirikova desatera 18. Lesk a bída literární kritiky 19. Tvůrčí disciplína 20. Amor interruptus 21. Džínový song aneb Chvála češtiny 22. Kanáři 23. Rozmarný sonet o ženách básníků 24. Ochotnická 25. Aprílový sonet o tuzemských mudrcích 26. Za pravdu 27. Výchovná zásada 28. Jádro problému 29. Epitaf současníka 30. Televizní děti 31. Přísloví po inovaci 32. Z anatomie charakteru 33. Všude najdeš poučení 34. Háček 35. Čím budu 36. O pravdě 37. Pokrok 38. Hloupá otázka 39. Úřad poezie