Pohádky o mašinkách - Nauman, Pavel, 1907-1976 (Supraphon, 2017)
Výběr z pohádek o lokomotivách, které se chovají jako lidé a mají lidské vlastnosti. Zvuková podoba známého večerníčkového seriálu pro děti předškolního a mladšího školního věku. Obsahuje: Pohádka o dlouhé lokomotivě -- Druhá pohádka o dlouhé lokomotivě -- Pohádka o zelené mašince -- O mašince, která nechtěla jezdit po kolejích -- Velice vážná pohádka o černokněžníku Zababovi