Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně - Vácha, Marek Orko, 1966- (Mladá fronta, 2024)
Kniha je rozjímáním, osobní zpovědí a rozhovorem se známým českým knězem o vnímání života a světa kolem sebe, lásce, sexu, církvi, přírodě či přátelství.