Recept na oslavu : důvod k pečení se vždycky najde - Rau, Michaela (CPress, 2024)
Stylové slavností pohoštění v knize oblíbené české food blogerky. Všichni rádi slavíme, ale jak ze setkání s přáteli a rodinou udělat skutečně výjimečné chvíle? Sladké pečení, slané pečivo, drobné chuťovky, zákusky, pomazánky, saláty i drinky. V kuchařce najdete prověřené recepty pro děti i dospělé. Nakladatelská anotace. Kráceno.