Jak to vidí Wilda - Wright, Eliška, 1985- (Pointa, 2024)
Příběh chlapce, který se kvůli komunikačním obtížím musí potýkat s nepochopením okolí. Wilda společně se svým medvídkem Ouškem přibližuje čtenáři běžný den ve svém každodenním životě. Často se však oba kamarádi setkávají s neporozuměním a různými nástrahami okolního světa, které Wildu kvůli jeho vývojové dysfázii provázejí. Náročné situace se mění v pohádkové příhody, které chlapci usnadňují vyrovnat se s jeho břemenem. Nakladatelská anotace. Kráceno.