Dějiny temné i tajemné - Krupka, Jaroslav, 1971- (Nastole, 2024)
Kapitoly se snaží odhalit tajemství největších zločinů, které se odehrály v českých zemích během dlouhého období od raného středověku do dvacátého století. Pozornost je věnována také záhadám a zajímavostem naší historie.