Jak mluvit se zvířaty : nauč se číst řeč těla, pohledy a zvuky svého mazlíčka - Mattice, Lindy (Fragment, 2024)
Praktická příručka pomůže odhalit různá tajemství zvířecího jazyka. Ten se neskládá ze slov, ale z nejrůznějších tělesných projevů, zvuků a pohybů. Proč na tebe tvůj domácí mazlíček dělá oči, otírá se ti o nohy, stříhá ušima, vrčí, syčí nebo bláznivě poskakuje? Asi tušíš, že ti tím chce něco sdělit. Jestlipak ale poznáš, co? Pokud ne, díky této knížce se to bezpečně dozvíš. Nakladatelská anotace. Kráceno.