Ferda, Beruška a Pytlík & Ferda sporty všeho druhu - Sekora, Ondřej, 1899-1967 (Supraphon, 2018)
Nové vydání dvou původních rozhlasových her o obyvatelích hmyzí říše, které děti znají z knížek O. Sekory.