Měsíc nad řekou - Šrámek, Fráňa (Supraphon a.s., 2018)
Původní 2 LP album 1118 3591 se Šrámkovým Měsícem nad řekou vydal Supraphon v roce 1983 - titul nyní vychází poprvé digitálně. Divadelní hra Měsíc nad řekou (1922) je hra o mládí a zralosti, zamýšlí se nad ztracenými iluzemi mládí, konfliktem ideálu a žité skutečnosti, nad střetem starého a nového světa; je řazena do českého impresionistického stylu.