Tajemno kolem nás - Mašková, Miroslava, 1956- (Supraphon, 2018)
Možnosti alternativní léčby (drahé kameny, barevná terapie, fytoterapie, Bachova květová terapie ad.) k dosažení harmonie těla a duše. Audio kniha ve formátu CD MP3.