Agilní lídr : využití síly vlivu - Šochová, Zuzana (Computer Press, 2024)
Renomovaná koučka Zuzana Sochová představuje dovednosti a techniky, které potřebujete, abyste se stali agilním lídrem. V knize najdete inspirativní příklady čerpající z autorčiných zkušeností s lídry v organizacích všech velikostí, v různých odvětvích po celém světě. Prostřednictvím praktických cvičení a hodnocení se naučíte, jak rozvíjet svůj potenciál a vést celé organizace k větší agilitě. Nakladatelská anotace. Kráceno.