Parní lokomotivy ČSD : konstrukce, systém označování a atlas hlavních lokomotivních řad - Palát, Hynek (CPress, 2024)
Aktualizované vydání titulu obsahuje atlas parních lokomotiv ČSD a seznamuje čtenáře s historií parního provozu, hlavními konstrukčními celky parních lokomotiv, s číselným systémem označování lokomotiv i speciálními parními lokomotivami.