Živý duch - Guardini, Romano, 1885-1968 (Delfín (Triáda), 2023)
Kniha je souborem tří studií autora o svobodě. První studie ukazuje, jak se svoboda projevuje v různých oblastech světa, druhá se věnuje vztahu svobody a nezměnitelnosti, a třetí studie se zaobírá živých duchem.