Nezbedné pohádky 2 - Lada, Josef (Supraphon a.s., 2012)
Málokteré novodobé pohádky setrvají v paměti tolika generací, jako popletené Nezbedné pohádky Josefa Lady. Pobavit se nad nimi ovšem může jen ten, který zná původní báchorky, ze kterých autor rošťácky vyšel a celé je po svém zamotal. Například v pohádce o líném Honzovi přisoudí roztržitá sudička lenochovi štěstí a tak se pecivál vůbec nemusí hnout z domu, ono štěstí za ním samo dokráčí až do chaloupky. V pohádce O statečné princezně zachraňuje zase královská dcera Máňa Honzu z pekla. Nezapomenutelné pohádky "naruby" vyprávějí Václav Vydra a Naďa Gajerová v nahrávce z roku 1997 a v režii Miloše Vacka.