Bubáci a hastrmani - Lada, Josef (Supraphon a.s., 2018)
Původní titul 1 18 2049 Bubáci a hastrmani autora JOSEFA LADY (*17.12.1887 – †14.12.1957) vydal Supraphon v roce 1977 - nyní vychází kompletní nahrávka poprvé digitálně. V nahrávce ze supraphonského studia Lucerna účinkují Josef Beyvl, Karel Effa, Jiřina Jirásková, Jaroslav Kepka, Ljuba Skořepová, Jaroslav Moučka a mnoho dalších skvělých herců.