Kam odcházejí sněhuláci zjara, O kozlíčkovi Kryšpínovi a neposlušné koze Róze - Široká, Zdenka (Supraphon a.s., 2013)
V roce 1989 vydal Supraphon na LP 11 0500-1 811 pohádky z pera dvou spisovatelek dětské literatury - Marie Kubátové a Zdeňky Široké. V první, v poetické pohádce Marie Kubátové Kam odcházejí sněhuláci zjara malým posluchačům již od čtyř let vypráví Josef Somr o tom, co se stane s vodou ze sněhuláků malého Tomáše na jaře. Druhá, dramatizovaná pohádka O kozlíčkovi Kryšpínovi a neposlušné koze Róze autorky Zdeňky Široké vypráví o dobrodružstvích kozlíka Kryšpína a ostatních zvířátek. V nahrávce z roku 1988 účinkují Eduard Cupák (Vypravěč), Libuše Havelková (Máma), Jaroslav Kepka (Kryšpín), Ilona Svobodová (Róza), Zuzana Bydžovská (Terinka), Jana Drbohlavová (Batulka) a další.