K tabuli půjde.. - Křesťan, Rudolf (Supraphon a.s., 2018)
Rudolf Křesťan je nazýván "ikonou české fejetonistiky". Ve svých fejetonech se vždy zabývá všedními, každodenními událostmi, jeho postřehy jsou ale velmi netradiční a leckdy přichází s netypickými závěry. Křesťanovy fejetony jsou chytré, nadčasové, plné nadsázky a laskavého humoru. K jeho významnému životnímu výročí (* 14. března 1943) jsme nachystali digitální podobu jeho fejetonů "Ktabuli půjde...", které u Supraphonu natočil v roce 1988 Petr Nárožný