Vařila myšička kašičku ...a další pohádky - Adla, Zdeněk (Supraphon a.s., 2013)
Pásmo veršů, říkadel a her pro nejmenší na šesti albech vydal Supraphon v roce 1969. Nahrávky byly určeny pro děti v mateřských školkách, děti si podle nich mohly zpívat, hrát, tancovat nebo jenom poslouchat. Všech šest alb se nyní vešlo na náš dvojkomplet, který tak může být opět inspirací po paní učitelky, ale také maminky....