Evoluce Pythonu : moderní techniky, nová syntaxe a trendy - Tišnovský, Pavel, 1975- (CZ.NIC, 2024)
Příručka pro programátory, DevOps specialisty i pro každého, kdo chce zlepšit svou základní znalost programovacího jazyka Python. Za více než 30 let Python prošel velkým vývojem a nese si tak s sebou spoustu zastaralých způsobů. V posledních letech se však vývoj ekosystému Python ještě zrychlil. V knize se podíváme na nejmodernější trendy, nástroje a knihovny, které se stávají standardem a ukážeme si na nich příklady dobrých praktik při vývoji softwaru, od malých skriptů po velké služby. Nakladatelská anotace. Kráceno.