Detektivní kancelář Pavelková - Mazurek, Vladimír (E-knihy jedou, 2024)
Internetový troll zveřejnil šifru s kompromitujícími daty na kdysi mocného politika Kolouška. Otevřel tím časovou smyčku mezi současností a osmdesátými léty. Dotyčný politik si to pochopitelně nenechává líbit a nasazuje na něj svoji osobní soukromou vyšetřovatelku. Ona, když svůj objekt vyšetřování pozná, rozhodne se z něj udělat svého parťáka. Oba totiž dobře ví, že se stali součástí zmíněné časové smyčky lokalizované v supertajném výzkumném středisku v lesích odvrácené strany Jeseníků. Tajemná korporace Coufal Analytics, kterou si Koloušek platí, intenzivně pokračuje ve výzkumu založeném obávanou StB. Jejím cílem je stvořit systém, který umí nejen vyhrávat volby, ale i získat neomezenou moc nad lidskými dušemi a neprovést nic menšího než morální obrodu společnosti.Co na to její šéf? S tím si netřeba lámat hlavu. Byl právě zavražděn.