Tři tajná přání - Sloane, Nikki (Red, 2024)
Volné pokračování série romanticko-erotických románů americké autorky odehrávajících se v Klubu zavázaných očí. Tara je se svým životem spokojená. Občas se jí samozřejmě zasteskne po hlubších citech, ale to se prostě vybrečí do svých stohů peněz a najednou je zase všechno v pořádku. Když ovšem doslova spadne do náruče nejúžasnějšímu muži, jakého kdy potkala, začíná si možná trochu přát, aby pár věcí bylo jinak. Nakladatelská anotace.