Miloš Nesvadba Dětem - Nesvadba, Miloš (Supraphon a.s., 2013)
Miloš Nesvadba (*17.4.1925) český herec a ilustrátor věnoval velkou část svého profesního života dětem - ilustroval dětské knihy a komixy, dětem byly věnovány pořady, které uváděl a přímo v nich pro děti kreslil. Jeho jméno je také úzce spjato s dvěma dětskými časopisy Mateřídouška a Sluníčko, ve kterých hojně publikoval svoje kresby i literární díla. Titul Miloš Nesvadba Dětem, který poprvé vyšel na LP v roce 1989, posíláme na digitální prodej u příležitosti výročí jeho narozenin.