Velké dobrodružství Čtyřlístku - Němeček, Jaroslav, 1944- (Supraphon, 2019)
Příběhy Čtyřlístku, které děti znají z knižní předlohy i z druhého celovečerního animovaného filmu o této legendární čtveřici kamarádů. V Třeskoprskách číslo 13 na zahradě u malého ohníčku vzpomínají čtyři kamarádi na své zážitky v uplynulém roce a každý vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. S Pinďou pojedeme na horolezecký výlet na Ďáblův kopec, společně s Myšpulínem budeme pátrat po ukrutném Vlkodlakovi, Bobík si vzpomene na fantastickou cestu do vesmíru a Fifinka pozve na návštěvu k malým čertíkům.