Cesta do pravěku : dobrodružné putování čtyř hrdinů za poznáním minulosti naší země - Zeman, Karel, 1910-1989 (Supraphon, 2019)
Dnes již klasický příběh dobrodružného putování čtyř kluků za poznáním pravěké fauny a flóry. Příběh známý z trikového filmu je v této podobě představen v podobě zvukové dramatizace s herci, se zvukovým doprovodem a hudbou z filmu.