Já su já : život po životě - Švancara, Petr, 1977- (XYZ, 2024)
Známý sportovní bohém a osobitý fotbalový glosátor vzpomíná na památné okamžiky svojí kariéry. Před nikým a ničím si nebere servítky, nezatěžuje se zbytečnými kličkami a jde rovnou na bránu. Jak vypadal jeho „život po životě“, který nastal po ukončení aktivní hráčské dráhy? Barvité vyprávění, které vás vezme do středu českého fotbalového dění. Nakladatelská anotace. Kráceno.