Podzim v kraji tygrů - Kozák, Jan (Supraphon a.s., 2019)
Původní LP album 1218 0541 "Jan Kozák Podzim v kraji tygrů" vydal Supraphon v roce 1982 - výběr z tohoto "loveckého díla", milostného příběhu dvou geologů z prostředí sibiřské tajgy v interpretaci Pavla Haničince nyní vychází poprvé digitálně.