Mráz - Crawford, C. N. (Fragment, 2024)
Fantasy romance americké autorky. Šestadvacetiletá Ava má zlomené srdce a už nemá co ztratit. Přijme proto nabídku účasti v nebezpečném turnaji. Jmenuju se Ava a mám za sebou ty nejhorší narozeniny v životě, protože jsem nachytala svého kluka v posteli s jinou holkou. V tu chvíli jsem se ocitla na ulici, opilá a pevně rozhodnutá zůstat navždy singl. A taky jsem urazila vílího krále Torina. Jenže místo aby mě potrestal, nabídl mi účast v turnaji, z nějž má vzejít jeho manželka, a padesát milionů k tomu. Co bych tak asi mohla ztratit? Brzy se ukáže, že srdce i život. Torinovu kouzlu je téměř nemožné odolat a moje soupeřky klidně půjdou přes mrtvoly... Nakladatelská anotace.