Neumannovy Poděbrady 1985 - Sevak, Parujr (Supraphon a.s., 2021)
Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0671-74 v roce 1986 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Diagnóza (Parujr Sevak) I. cena - mladí profesionální umělci - Úloha pro počítací stroje celého světa (Parujr Sevak) I. cena - mladí profesionální umělci - Setkání (úryvek z knihy Obsluhoval jsem anglického krále) (Bohumil Hrabal) I. cena - posluchači vysokých divadelních škol - Andělé pana Hromka (Jan Drda) I. cena - posluchači vysokých divadelních škol - Zmrtvýchvstání (montáž z básní) (Vladimír Holan) I. cena - posluchači středních divadelních škol - Voják Bulat Okudžava (výběr písňových textů a prózy) (Markéta Valentová) III. cena - posluchači středních divadelních škol - Tři básně (Vladimir Vysockij) II. cena - mladí profesionální umělci - Jak Bohoušek Váňů oplatil hořký slzy Marušky Kettnerový (Ota Pavel) II. cena - posluchači vysokých divadelních škol - Bombardovací blues (Josef Kainar) II. cena - posluchači vysokých divadelních škol - Rudoarmějci (montáž) (Vladimír Holan)