Lovcem v Tajze - Kozák, Jan (Supraphon a.s., 2021)
Původní LP album 2 18 0425 "Jan Kozák Lovcem v tajze" vydal Supraphon v roce 1977 - nyní titul vychází poprvé digitálně. JAN KOZÁK (*25.3.1921 – †5.5.1995 ) vypráví ve své knize o svých cestách na Sibiř, o svých osamocených toulkách či o společných výpravách s přátelskými sibiřskými lovci. Lovecká kniha plná nevšedních zážitků v drsné a divoké, mrazem začarované, ale divukrásné přírodě tam někde, pár stovek kilometrů za Bajkalem...