Akademie Dunbridge. - Sprinz, Sarah, 1996- (Red, 2023)
Další díl úspěšné série Kdekoliv a kdykoliv z prostředí skotské internátní školy a další příběh nesourodé dvojice, která musí překonat počáteční antipatie. Sedmnáctiletá Olive Hendersonová se vrací na Akademii Dunbridge po dlouhém pobytu v nemocnici. Kvůli popáleninám, které utržila při požáru školy, se musí vzdát plavecké kariéry a opakovat ročník. Diabetik Colin Fantino se na skotský internát dostává proti své vůli. Na jedné ze svých nočních výprav se pak setká s Olive, kterou tenhle arogantní floutek z Ameriky nejdřív pěkně vytáčí. Neustálým popichováním si k sobě ale postupně nacházejí cestu. Může jim však vydržet vztah, zatížený tolika psychickými i fyzickými problémy, v němž je navíc jeden obětí a druhý nejspíš pachatelem? Nakladatelská anotace. Kráceno.