Supraphon vypravuje...7 - Těsnohlídek, Rudolf (Supraphon a.s., 2021)
Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v serii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitální obchody "Supraphon vypravuje...", která bude obsahovat a nabízet povídky, fejetony, úryvky z knih, vzpomínky atd. V dalším, již sedmém pokračování uslyšíte mluvené slovo z pera autorů Karla Konráda, Rudolfa Těsnohlídka a Vladimíra Preclíka, ale také autorů a zároveň interpretů Miroslava Horníčka, Jana Wericha či Františka Filipovského. Dále vás potěší hlasy neméně věhlasných a skvělých herců Miloše Kopeckého, Radovana Lukavského, Jiřího Adamíry, Josefa Somra a herečky Jaroslavy Adamové.