Supraphon vypravuje...8 - Bezouška, Bohumil (Supraphon a.s., 2021)
Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v sérii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitální obchody "Supraphon vypravuje...", která bude obsahovat a nabízet povídky, fejetony, úryvky z knih, vzpomínky atd. V osmém dílu se můžete zaposlouchat do mluveného slova, jehož autory jsou klasici české literatury: Karel Konrád. Karel Čapek, Miroslav Horníček., Jaromír Tomeček a Bohumil Bezouška (s "Klubem Dobráků"), Četbou či vyprávěním potěší hlasy neméně slavných a zvučných jmen hereček Jiřiny Petrovické, Libuše Švormové, herců Miloše Kopeckého, Josefa Pivce, Josefa Somra, Jaroslava Štercla; svoje autorská díla čte Miroslav Horníček, ¨v "Klubu dobráků" uslyšíte vzpomínky nejen Bohumila Bezoušky a Eduarda Kohouta ale i dalších.